Rasmus Falsig
18. oktober 2015 kl. 13:56

Strålende søndag morgen i frisk luft og uden nogen tømmermænd.
Ulrik kommer for sent både før og flere gange under kampen ;-)
Vi må erkende at ingen CIK spillere var klar i hovedet ved kampstart. 3 kæmpe fejl i defensiven satte os bagud med 3-0 ved halvleg. Skandale start.
Højest overraskende fik teenagedrengen Jens sendt kuglen i kasse på oplæg af Rise, en ball der lå perfekt.
Vi fik presset Fix til at lave fejl og da de slog luften ud af Falsig fik vi straffe som sikkert blev sat ind af UT.
Så skulle der ske noget Fremragende. Ind med Daniel som ikke skulle bruge mange minutter før han havde haft 3 chancer. 1 af disse blev til 3-3 !!! :-) Oplæg af vores egen Di Maria på højre kanten. Frederik. Stjerne indskiftning af UT.
Det var nogle veludnyttede minutter da Daniel måtte ud igen efter hvad der føltes som 7 minutter. Det skriger på træning!
Man skulle tro at vi fik mere selvtillid af dette, men en kæmpe afbrændere fra Falsig og "lige ved og næsten" situationer var alt hvad vi kunne komme med. Der manglede generelt gejst i truppen i dag mod en modstander som uden tvivl var bedre spillende og i bedre form.
Desværre spillede de sig frem til 3-4 chancer mere og kampen endte 6-3...
Vi må erkende at vi ikke var klar nok i dag og på trods af niveau forskellen, kunne vi have endt med en ufortjent sejr.
Sådan gik det ikke i dag.
Kampens spiller blev Falsig. Ikke på grund af sin kynisme foran mål, men nok nærmere fordi ingen rigtig ramte dagen idag.