Bk Olympia - CIK1

image
Jonas "Nullergøj" Andersen
24. oktober 2015 kl. 21:20

I dag tørnede vi sammen med Olympia, som vi har mødt flere gange tidligere. Vi havde også en revanche til gode fra vores 6-2 nederlag mod dem i pokalen i foråret, og den fik vi heldigvis også taget, selvom det var en kamp der skulle vindes da Olympia ligger sidst med kun én uafgjort i bagagen.

Vi starter kampen helt i kontrol, og er over dem alle steder på banen, og efter allerede 10-15 minutter får vi lokket deres midterforsvarer frem, og det giver mulighed for en 2 mod 1 situation, hvor den ender hos Jens, som sikkert sparker den i nettet. 1-0 CIK.
Vi fortsætter de gode takter, og  efter ca. en halv times spil bliver der lagt en bold i dybden ude på kanten, som så bliver slået ind til et noget splittet forsvar, hvor Boris er klar låget i det lille felt, og gør det til 2-0 til CIK. Der kommer kun små chancer derfra, og det er alle sammen chancer til CIK, som holder Olympia helt fra fadet, 2-0 ved pausen.

Anden halvleg starter vi også bedst i, og vi bliver ved med at skabe chancer hele vejen i gennem halvlegen, men de bliver ikke omsat til mål før der er spillet ca. 30 min. af halvlegen, hvor et indlæg rammer et CIK hoved i feltet som ligger den fint i fødderne til Stian, som sikkert omsætter chancen til en 3-0 føring.
Resten af kampen sidder vi på det hele, og kunne sagtens have vundet kampen større. Olympias største, og vel og mærke eneste chance, kommer i slutminutterne, hvor de sender et skud af fra midten som snitter ydersiden af sammenføjningen. Kampen ender derfor med en sikker og komfortabel 3-0 sejr til CIK.

Sidste kamp er d. 7. November hvor vi møder Pioneren, som ligger lige ved os i tabellen, og er sikker på at vi nok kan få alle 3 points der, hvis vi spiller som vi gjorde i denne kamp, hvor vi er i fuld kontrol, og tør at spille bolden rundt, selv om vi er pressede. Man kunne tydeligt mærke at vi er et godt teknisk hold, som har flere strenge at spille på, og når banen er til det, som den var i dag, så viser vi hvor godt vores pasningsspil egentligt er.

Alt i alt stærk lørdag, ud og smag på sejren!