CIK - KB (U15)

Jonathan
16. januar 2016 kl. 14:45
CIK U15 var i gevaldigt spillehumør i dagens kamp mod KB

Intet kunne stoppe CIK's U15 hold idag, der tog imod KB på Kløvermarken. Banen var en blanding af sne, slud, frost og gummistykker, men dette var uden betydning for CIK's unge mandskab.

Lau

CIK kunne ikke ha' ønsket sig en bedre start, hvor Bertram kynisk sparkede bolden ind, uden chance for målmanden for at tage den. CIK dominerede totalt og allerede efter 13 minutter stod det 4-0 til Christianshavns drenge, med mål fra; Bertram(1-0), Emil J(2-0), Emil K(3-0) og igen Emil K (4-0).
Derfra og til pause, fortsatte Christianshavnerne deres dominans og alt tydede på, at de ikke var færdige med at score mål i dagens opgør.
Efter den ene brændte chance efter den anden, fik Emil J, efter en flot en mands drible tur, gjort det til 5-0, hvilket var stillingen ved halvleg.

Anden halvleg startede, som første halvleg sluttede. Totalt dominans.
7 minutter inde i anden halvleg får CIK tildelt et hjørnespark, hvilket resulterede i mål. Karl, som ligesom resten af holdet var fremragende idag, fik bolden i mål til 6-0. Et mål scoret med ryggen ved forreste stolpe.
Der gik ikke lang tid efter, før CIK igen skulle score på hjørnespark. Bolden lander i fødderne på Karl, der dribler to mand i feltet før han koldt sætter bolden i mål. 7-0!
Resten af kampen var med CIK, som de dominerende og boldkontrollerende. Dog kom KB til 1-2 gode chancer, men Martin viste klasse i målet og pillede dem stensikkert.
CIK var langt fra færdige med at score mål, hvilket resulterede i 3 scoringer fra hhv. Lucas (8-0), Emil J (9-0) og Bertram (10-0).
Kampen endte 10-0 til Christianshavnerne efter en fremragende indsats fra holdet.
Som kan ses på tabellen ude til højre, ligger CIK rigtig godt til i toppen.