Det var god stemning i garderoben før kamp, og spillerne var sultne etter å komme igang med seriespillet etter en lang vinter. Jakob, som hadde sendt ut personlige taktiske sms` til spillerene kvelden før, gikk gjennom dagens kampplan og avsluttet med å fortelle at FK6K var ubeseiret i år.

Seb - Villads - Karl
Boris

Benk: Toby, Joker, Suhr

1 omgang:
CIK kom beskjedent igang og FK6K var til å starte med det førende laget. Etter hvert fikk CIK bygget opp et angrep og kom til innlegg. Innlegget var godt, men traff et FK6K hode først. Undertegnede var strategisk plassert, liggende på 5-meteren, da bolden plutselig ble servert på sølvfat rett for meg. Ingen feil ble gjort og det stod 1-0 til CIK.
FK6K fortsatte å styre kampen, men vores solide forsvarsfirer og målmann forhindret uttelling.
På et hjørnespark til motstanderlaget fanget Shiro bolden sikkert og skallet samtidig med en motstander. Etter få sekunder var begge klar til å fortsette.
Etter en flott gjennombruddspasning var Seb alene med keeper, men sterk vind gjorde at bolden snek seg utenfor stolpen.

0-0 til Pause.

2 omgang startet friskere, og det tok seg skikkelig opp da FK6K`s angriper ble spilt alene gjennom. Heldigvis for CIK hadde Shiro utrolig lyst på en smultring denne kampen. Han gjorde seg stor og psyket ut angriperen, som ble nervøs og avsluttet i nevene på Shiro. En kanonredning, som gjorde at CIK stadig var i føringen. Undertegnede fikk ikke med seg hva som skjedde etter superredningen, men ble det litt krangling mellom spillerne som resulterte i 1 gult kort til hvert av holdene. Dette var FK6K andre gule og CIK skulle spille noen minutter med 10 mot 9.
CIK var det dominerende laget i 2 omgang og hadde flere store sjangser. Etter solid press på motstanderne, vant CIK bolden på midtbanen. Igjen fikk Undertegnede bolden servert på sølvfat og satte bolden sikkert i mål fra midtsirkelen. 2-0 CIK.
Etter dette var CIK det førende laget, og FK6K kom ikke til sjanser. Utrolig solid kamp defensivt!
Mot sluttminuttene ble vores to supersubs, Joker og Suhr, spilt alene gjennom. De kombinerte lekkert og førstnevnte satte spikeren i kista. 3-0 CIK!!
Etter dette ga FK6K opp og kampen ebbet ut.

En solid seier og 3 poeng mot de suverene serielederne. Nå kjennes lukten av opprykk i CIK!