image
Ulrik Schriver
05. oktober 2015 kl. 21:40

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp da CIK 2 tog imod frederiksbergdrengene fra FA2000.

Presset på CIK2 blev ikke mindre af, at CIKs 1.hold lige havde lammetævet FC Randoms , efter et fremragende comeback, 5-2.

Rammerne fra 2.holdskampen kunne ingen dog klage over. Solen stod højt på himmelen,  termometeret viste 17-18 grader Buster havde fyret op i grillen og der var vel en 20 tilskuere. Kort sagt alt var klappet og klart til et brag af en kamp på kløvermarkens bane 10.

Det startede også fremragende. CIK satte sig på spillet fra start, hvor FA 2000 virkede meget nervøse og usikre i deres boldomgang. CIK pressede på og havde 2-3 store chancer i løbet af det første kvarter, bl.a. til Tobias og Sebastian som udgjorde CIKs angreb.

Det var dog først efter 20-25 minutters spil, at spilovertaget udmøntede sig i et mål, men hvilket mål. Klubmanden Kenneth H modtager bolden i venstre side, han fører bolden frem over midterlinjen og trykker af… ja i læste rigtigt han sparker sgu på kassen, det var nok ikke helt med vilje, men bolden ender i hvert fald i målet, nogen vil sige efter meget tvivlsomt målmandsspil af FA 2000s målmand. Dette skal dog ikke tage noget fra Kenneth som bragte CIK foran 1-0.

Efter føringsmålet blev CIKs spilovertag ikke mindre, hvilket resulterede i et flot 2-0 mål af Tobias. Den før omtalte angrebsduo fandt flot hinanden efter ca. 30 minutters spil. Sebastian modtager en bold i dybden, hvorefter han spiller bolden på tværs af feltet, hvor Tobias dukker op, 2-0.

Så blev det pølse og CIK-drengene kunne gå til halvleg med en god fornemmelse, kampen skulle dog vise sig at blive unødvendig spændende.

2.Halvleg startede nervøst. Det var som om at CIK-drengene var blevet for magelige, 2-0 er jo også den farligste føring, FA 2000 kom i hvert fald meget bedre med fra  2.halvlegs start. De formåede at presse spillet højere op på CIKs halvdel og havde også en bedre boldomgang. Dette resulterede i et straffespark efter ca. 13-15 minutters spil. CIK kunne ikke få losset bolden ud af feltet og den faldt tilfældigt ned til en modstander som væltede ind i tre CIK-spillere. Dommeren valgte overraskende at fløjte for straffe og FA 2000 reducerede til 2-1. Presset på CIK blev ikke mindre efter udligningen, men kort tid efter FA 2000s mål fik CIK tilkæmpet sig et straffe. Jonas U.T Johannsen, træner af guds nåde, havde udpeget sig selv som straffesparksskytte før kampen og gik derfor til pletten. Kort tid efter dommerens fløjt havde U.T bragt CIK foran 3-1, det så godt ud for Christianshavnerne.

Det var dog som om at målet ikke gav CIK-drengene den ro de havde brug for. FA 2000 valgte at satse voldsomt og ændrede derfor taktik til en 3-4-3. Dette gav pote ca. 10 minutter før tid. FA 2000 udlignede igen, denne gang på et langskud fra kanten af feltet, 3-2.

De sidste 10.minutter blev rodede men faktum var at da dommeren fløjtede kampen af, kunne CIK gå sejers rige fra kampen med en 3-2 sejr. En unødvendig spændende kamp.

Solen stod stadigvæk højt på himlen CIKs 1.og 2.hold havde hevet 6 point hjem alt i alt en fremragende dag på kløvermarken.