Menu

Kort nyt - juni

image
06. juli 2017 kl. 08:48

Kort nyt fra seniorafdelingen 

1. senior har haft en hård sæson, og det kan desværre ses på tabellen. De sluttede i den nederste del af midten i tabellen. Men med annoncering af den tilbage vendende træner Jakob Halvorsen, er truppen fyldt med optimisme og klar på at tage fat på endnu en sæson i serie 3. Der skal også lyde et stort tak til Dan Holm og Robert Larsen, for en god indsats på træner posten i sæsonen 16/17.

2. holdet har desværre haft en dårlig sæson i serie 4, som resulterede i en nedrykning til serie 5. 2.holdstræneren Mads har sagt ja til et år mere i CIK, hvilket var til stor glæde for både spillere, fans og bestyrelsen. Der bliver set frem til et halv år i serie 5, hvor der vil blive arbejdet på at få spillet truppen bedre sammen med forventninger om at 2. holdet vender tilbage i serie 4 hurtigst muligt, hvor de hører til.

Dameseniorenes B hold mangler stadig en træner, som kan hjælpe holdet til at bidrage til kvalitet af træningen og til at stå for B holdets kampe. Det er god stemning på holdet og der er stadig en fin tilstrømning af nye spillere. A holdet sluttede som 3’er i pulje 1 og B holdet sluttede på en flot 4. plads i pulje 2.

 

Kort nyt fra Ungdomsafdelingen

Årgang 04/05/06 er slået sammen. Der er så mange spillere, ca. Over 30, at der bliver efterspurgt en træner til efter sommer. Måske en fra seniorafdelingen én gang om ugen eller en lignende type, til denne træning. Melder man sig på, som træner bliver man kompenseret for sit arbejde. Man kommer til at træne ca. 15 spillere.

Holdende rykker på kløvermarken til vinter.

 

Klubhus dag d. 27. Juni

Vi skal i gang med at få gjort vores nye klubhus klart til brug. D. 27 fra kl. 10 vil derfor være fuld gang i den, i det nye klubhus på kløvermarken, så vi forhåbentligt kan have det klar til brug hurtigst muligt. Kom gerne og giv en hånd.

 

SVDB

Luk