Menu

Kort nyt

image
01. november 2017 kl. 15:23

Kort nyt fra seniorafdelingen
Turneringerne er ved at være ved vejs ende. Det er kun 1. herresenior der stadigvæk har en kamp der skal spilles inden vinterpausen. Resten af seniorafdelingen er gået på pause og ser frem til år 2018, der byder på nye turneringer og nye udfordringer.

 

1. herresenior ligger lunt i svinget, hvor det er blevet til 23 point i 12 kampe, hvilket har resulteret i en flot delt 2. plads og kamp om en oprykningsplads til serie 2. CIK møder FC Ludo på søndag d. 5/11 2017 klokken 13:30 i Valby Idrætspark. CIK 1. herresenior kan altså gå til vinterpause med en fornuftig placering i tabellen, når de genoptager turneringen i det nye år.

 

2. herresenior har en teoretisk chance for at rykke op i serie 4. Dette kræver dog, at de andre hold i puljen der stadigvæk har kampe tilbage, går CIK's vej. CIK 2. herresenior har spillet en flot sæson, hvor det i nogle af kampene, har været de små marginaler der har manglet. Det er blevet til 4 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag og ender dermed på 14 point i 8 kampe.

 

Damesenior A slutter sæsonen af med en 4-0 sejr og ender på en 3. plads i sæsonen. En sæson der har budt på 4 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag, hvilket giver 13 point i 7 kampe.

 

Damesenior B slutter sæsonen af med en målfest! Hele 9 mål blev der scoret, hvoraf CIK stod for 7 af dem og dermed trækker sig sejrsrigt ud af opgøret med 7-2. Det blev til en 4. plads i sæsonen med 13 point på kontoen. Her blev det til 4 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag.

Damesenior stiller op til vinterturneringen der starter d. 15/11 2017.
 

Kort nyt fra ungdomsafdelingen
Turneringerne er færdigspillede og fokus er nu på vinterturneringerne, der går i gang d. 1/11 2017. Ungdomsafdelingen har fået flere tider på kunstbanerne, hvilket øger og opkvalificerer træningen henover vinteren.

I lørdags, d. 28/10 2017, blev den årlige afslutningsfest holdt - her var der stor tilmelding og opbakning til festen.

Merchandise
Vi har fået nyt merchandise, i form af huer og halstørklæder. De sælges fysisk, hvilket betyder, at du skal kontakte vores næstformand Louis på +45 51 89 54 80, såfremt du ønsker at købe varen/varerne. De findes i et begrænset antal, så de sælges så længe lager haves.

Huen koster 100,-

Halstørklædet koster 100,-

Husk at du kan købe andet CIK merchandise via Unisports hjemmeside: https://www.unisport.dk/cik/ 

 

Sociale medier

Husk at følg os på de sociale medier.
Facebook: https://www.facebook.com/cikfodbold/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/cik_fodbold/