Menu

Ungdomsberetningen fra generalforsamlingen (21. februar 2017)

image Den årlige generalforsamling bliver afholdt i CIK Sportcenter
22. marts 2017 kl. 08:53
Ungdomsberetningen fra generalforsamlingen 2017

UNGDOMSBERETNING  

År 2016 bød på masser af glæder og udfordringer.

Vi har vanen tro startet årgang 12 op. De træner sammen med årgang 11, indtil der er fundet trænere og holdleder til holdet.

Vi har også fået et pigehold igen. Årgang 07 piger er i fuld gang og vi er mægtig stolte af, at vi igen har piger i klubben.

Vi ser frem til en masse spændende år med de nyeste på stammen.

 

Desværre valgte årgang 05’s cheftræner, Kenneth at stoppe trænergerningen. Det skabte noget uro på holdet og en del spillere valgte, at rykke til Sundby BK og andre helt at stoppe for at prøve kræfter med andre sportsgrene.

Efter sommerferien var årgang 05 kraftigt barberet ned. Vi valgte derfor, at slå dem sammen med årgang 06, som også mærkede lidt nedgang. Det er supergodt. Der er mange til træning og nok til kampe.

 

I januar kunne vi tage den nye kunstbane på Holmen i brug. Der var rift om tiderne, for vi alle ville gerne spille på den nye bane. Vi fik dog puslespillet til at gå op, til alles tilfredsstillelse.

 

Vi fik i år og 2 år frem flere tider i Hal C. Flere hverdagstider, som vi har ønsket. Det fremkom desværre klager fra Rugbyklubben med beskyldninger om, at vi har taget deres tider. Efter Rugbyklubben skrev til Borgmesteren og Amagerbladet gik kommunen ind i sagen. Kommunen måtte derved erkende fejl og vores tider skulle op til revurdering.

Hårde forhandlinger mellem CIK og CSR . Vi kom dog til enighed. Vi måtte desværre gå af med vores tirsdags-tid i Hal C mod at få tirsdags-tid på kunstbanen i stedet.

 

Ungdomsafdelingen var i år med til Vand og Kulturfestivalen. Vi havde en øl- og vand-bod foran Hal C. Lørdag var en rigtig fin dag med aktiviteter og godt salg i baren. Søndag bar i stor grad præg af regnvejr og aflyste aktiviteter på Holmen.

Vi havde et fint overskud.

Vores årlige grillfest i Slyngelstuen forløb fint. Efter evaluering fra året før, ville vi have rykket grillfesten til Holmen. Men vi kom lidt i knibe med frivillige hænder, så vi blev i Slyngelstuen som vi plejede.

Godt vejr og mange fremmødte

 

Den årlige afslutningsfest i festsalen var igen i år en stor succes. Vi startede dagen med fælles-turnering på Kunstbanen. Derefter fulgtes spillerne i samlet flok til festsalen. Til nogle børns skuffelse var slikposen i år skiftet ud med et CIK-klistermærke. Men hel sukkerkolde gik de jo ikke. Flotte kager i lange baner var linet op på langbordet. Hele 2 kager i år rendte med pokaler for flotteste kager. Pokaler blev uddelt til alle og nogle få var heldige at få en ekstra anerkendelse.

 

Vi har langt om længe fået ryddet op og i vores depot i CIK Sportscenter. Der skal være kontor, så ikke ungdomsformanden skal drukne i papirer i privaten.

 

Sponsorarbejdet er så småt i gang. Bestyrelsen har fået lavet en sponsorfolder.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

I det kommende år vil vi nyde frugterne af vores gode arbejde, vi har udført i 2016 og have fokus på flg.

 

År 2017 byder bla på nyt samarbejde mellem CIK Fodbold og CIK Håndbold.

Som en del af samarbejdet arbejdes der på en stor festdag på Holmen. Den vil træde i stedet for vores årlige tradition Grillfest.

Det glæder vi os meget til.

 

Vi vil gerne aktivt i gang med sponsorer.

Vi vil benytte vores klubhus mere.

Vi vil lave en tur til Fodboldfabrikken alle spillere.

Og alt hvad vi ellers kan finde på, for at have det sjovt.

 

 

CIK Fodbold Ungdom takker for år 2016 og glæder os til år 2017 med en masse glade fodboldspillende børn og unge.

 

 

Mvh

CIK Fodbold Ungdom

Luk