Menu

CIK Akademi

NYHED: CIK FODBOLD AKADEMI 

 

For at kunne tilbyde de af vores spillere på U11, U12 og U13, der gerne vil udvikle deres fodboldevner yderligere, tilbyder vi nu vores eget CIK Fodbold Akademi.  

 

CIK Fodbold Akademi er en selvstændig afdeling under CIK Fodbold med fokus på de moderne fodbolddyder. Det vil sige mange korte pasninger, skabelse af lokalt overtal, løb for boldholder, kort udspil fra eget mål – og ikke mindst mod til at modtage og holde i bolden. 

 

Akademitræningen forløber over et halvt år (20 træninger á 1,25 t.), hvor vi trin for trin fokuserer på at udvikle spillerne. Der er begrænset antal pladser på akademiet, som er fordelt med 24 pladser til U131, 12 pladser til U12 og 12 pladser til U11. Pladserne fordeles og administreres af trænerne på de enkelte årgange. Prisen er 1.200 kroner per halvår.  

 

Akademiet bestyres af cheftræner Richard Andersen, der har årtiers trænererfaring og som i sit daglige virke er ansat i DBU som underviser på UEFA´s trænerkurser, samt assistenterne Sebastian Hounou Clemmesen og Nikolaj Bech Hammer, der i forvejen arbejder med talentudvikling i CIK Fodbold.

 

Vi glæder os til at se jer 

 

 

Link til indmeldelse: Christianshavns Idræts Klub (cik-fodbold.dk)

 

De bedste hilsener,

på vegne af CIK Fodbold Akademi,

Richard Andersen, cheftræner

Jesper Løvenbalk Hansen, børneudviklingstræner

Luk