Menu

CIK Fodbold Akademi

image
18. januar 2024 kl. 14:23
NYT NYT NYT

CIK Fodbold Akademi – Akademiet for moderne fodboldlæring

 

For at kunne tilbyde de af vores spillere på U11, U12 og U13, der gerne vil udvikle deres fodboldevner yderligere, åbner vi nu vores eget CIK Fodbold Akademi.

 

CIK Fodbold Akademi er en selvstændig afdeling under CIK Fodbold med fokus på de moderne fodbolddyder. Det vil sige mange korte pasninger, skabelse af lokalt overtal, løb for boldholder, kort udspil fra eget mål – og ikke mindst mod til at modtage og holde i bolden.

 

Hvad er akademitræning?

På akademiet arbejdes der med hurtig fodbold i mere komplekse øvelser end spillerne måske er vandt til fra den normale breddetræning. Træningen er således tilrettelagt for den meget interesserede og øvede fodboldspiller, og akademiet er derfor ikke et sted, man begynder sin fodboldudvikling, men derimod det sted, hvor den dedikerede og øvede spiller videreudvikler sit spil med fokus på øget spilintelligens. Det anbefales derfor, at spilleren allerede er øvet, men det vigtigste er dog, at man har lyst til at lære og tage fodbolden seriøst.

 

Akademitræningen forløber over et halvt år (20 træninger á 1,25 t.), hvor vi trin for trin fokuserer på at udvikle spillerne. Vi lægger vægt på, at al vores fodboldtræning sker i trygge og sjove omgivelser, ligesom vi lægger vægt på konstruktiv og frem for alt positiv feedback til spillerne. På akademiet kan man derfor kun begå den ene fejl ikke at turde spille fodbold.

 

Akademiet bestyres af cheftræner Richard Andersen, der har årtiers trænererfaring og som i sit daglige virke er ansat i DBU som underviser på UEFA´s trænerkurser, samt assistenterne Sebastian Hounou Clemmesen og Nikolaj Bech Hammer, der allerede er ansat som talentudviklere i CIK Fodbold.

 

Der er begrænset antal pladser på akademiet, som er fordelt med 24 pladser til U131, 12 pladser til U12 og 12 pladser til U11. Pladserne fordeles og administreres af trænerne på de enkelte årgange. Prisen er 1.200 kroner per halvår. 

 

Akademiet åbner for træning med start den 24. januar 2024 og finder sted på Kløvermarkens træningsanlæg hver onsdag i tidsrummet 15:30-16:45 for U11 og U12 og 17:00-18:15 for U13. Vi glæder os rigtig meget til at se jer.

De bedste hilsener,

på vegne af CIK Fodbold Akademi,

Richard Andersen, cheftræner

Jesper Løvenbalk Hansen, børneudviklingstræner

Luk