Bispebjerg - CIK 1. Herresenior 2-2 (0-0

Bispebjerg - CIK 1. Herresenior 2-2 (0-0)

Målscorer:

2-1 Andreas Lunn. Assist: Philip Thøgersen

2-2 Karl Smith-Meyer (straffe)

Kampens spiller: Sebastian “Papa” Andresen nr. 12

CIK 1. Herresenior skulle spille deres første kamp i sæsonen efter en flot 2. plads og en sikker oprykning fra serie 3 i sommers. Vejen til oprykningen kom bl.a fra 10 sejr ud af 11 mulige i anden halvsæson. Vores eneste nederlag i den halvsæson kom mod Bispebjerg, som vandt rækken rimelig suverænt. I dag havde vi chancen for at få revanche.

Vores opstart havde været lidt blandet, da sommerpausen er meget kort og folk er på ferie et godt stykke ind i august. Vi havde derfor også kun fået to træningskampe, som begge endte med nederlag. Vi tabte stort mod Slangerup, 10-4 og 1-0 mod Brønshøj. Kampen mod Slangerup kunne vi ikke bruge til noget, da vi havde meget få faste spillere med.

Til kampen i dag var der comeback til Papa, som ikke havde spillet en kamp siden august 2017 pga et halvt års rejse og et halvt års skade.

Første halvleg

Vi skulle lige bruge de første 10-15 minutter på at komme ind i kampen og vende os til tempoet. Bispebjerg fik mange hjørne og lagde et godt pres på os, dog uden at komme til noget større. Vi kom bedre med i kampen og fik også tilspillet os nogle halve chancer. Bispebjerg fik en halv friløber, som løb ud i sandet for dem og der var generelt ikke nogle nævneværdige chancer i første halvleg. Kampen bar præg af at begge hold havde en vis respekt for hinanden

Pause - Vand, druesukker, lidt udstræk og peptalk fra coach.

I pausen gennemgik vi de mange gode takter, vi var begyndt at vise mod slutningen af første halvleg. Dem skulle vi fortsætte med og turde spille hinanden noget mere.

Anden halvleg

Vi var kommet bedre med og havde bolden mere end i første halvleg. Vi spillede med tålmodighed i forsvaret og skiftevis spillede vi lange bolde mod Brian og opspil gennem midten. Kampen bølgede lidt frem og tilbage uden de store chancer. Efter ca 55 min scorede Bispebjerg deres første mål på et flot hovedstød, som sad helt op i krydset. Vi kom i undertal i vores venstre side og de får slået et godt indlæg, som deres nr. 10 flot header op i krydset. Lidt misforståelser i forsvaret, men hovedstødet er der ikke noget at sige til, udover flot headet ind. Kampen fortsætter på samme vis. Begge hold med meget spil i mellem felterne, men uden de store chancer.

Efter ca 65 minutter mistede vi bolden på deres banehalvdel, da de opsnappede en tværpasning. De får lagt den i dybden til deres nr. 9, som når feltet og blev tacklet fra hver side af hhv. Kenjan og Olsen. Dommeren fløjtede for straffe. Det var en 50/50, da der både blev ramt bold og mand. Vi var naturligvis utilfredse med kendelsen overfor dommeren, som i øvrigt var meget glad for at bruge fløjten for selv de mindste ting. Nr. 9 eksekverede sikkert. 2-0 til Bispebjerg på nuværende tidspunkt.

Vi får lagt et godt pres og prøvede at komme tilbage i kampen. Der opstod lidt klumpspil, hvor Philip gav den alt. Bolden røg ud til Lunn, der med den flotteste inderside skød bolden op krydset. 1-2!!! Nu var vi tilbage.

Vi troede fortsat på den og vi får lagt en høj bold ind i feltet. Karl blev puffet i ryggen og dommeren fløjtede. Han stod på det tidspunkt i midtercirklen, s han skulle lige løbe ned og se, om der var frispark eller straffespark. Han dømte straffespark! Karl eksekverede sikkert og kampen stod nu 2-2!!! Kort tid efter begik Karl sit første frispark på midten af vores banehalvdel og dommeren valgte at give ham et gult kort. Vi var nu i undertal med ca 15 minutter tilbage. Bispebjerg pressede på og kom til del hjørnespark, men de store chancer blev væk.

Kampen sluttede 2-2 og vi kan se tilbage på en kamp med visheden om, at der brænder et blåt hjerte, som vil gøre alt for at få point. Flot indsats fra drengene. Næste kamp er d. 1/9 kl. 13.30 mod FK6K på kunstbane 1, Kløvermarken.