Menu

CIK – Tårnby FF

19. april 2016 kl. 07:27
CIK damesenior

Resultat: 0-2

Kampens spiller: Kir

Så er forårs tuneringen sparket i gang og dette med et trist nederlag til de erfarne kvinder fra Tårnby FF

Foråret har ellers budt på en række gode træningskampe, hvor CIK Damer har vist god form. Men formen var anderledes svingende tirsdag aften, hvor CIK tog imod et velspillende Tårnby hold på hjemmebane.

Der var ellers lagt op til en god kamp på Kløvermarkens nyslået græs, hvor tilskuerne i form af både gamle og nye spillere, kærester og forældre strømmede og skabte en god stemning og høje forventninger. CIK Damer havde også store dele af spillet igennem kampen, men blev gang på gang overrasket over de stabile damer fra Tårnby, der tydeligvis havde spillet sammen i mange år og kendte hinandens positioner. Med en del afbud i forsvaret lykkedes det derfor sjældent at holde og forhindre Tårnby i deres angreb, dog gjorde en velspillende Kirstine en stor forskel, hvilket både forhindrede flere mål men også sikrede hende den velfortjente titel som kampens spiller.

Værd at fremhæve er også den gamle CIK kending Thanh der sammen med den forhåndsvis nye spiller Sara lå og brød inde på midt banen og medførte mange fremspil som en målivrig Julie på toppen ikke var bange for at afslutte på. Desværre var Tårnbys målmand også sikkerheden selv, og nuppede de ellers mange gode forsøg.

Kampen endte 0-2, et langtfra tilfredsstillende resultat i en kamp hvor vi ellers viser mange gode takter. Det er en kamp vi skal lære af og der er helt sikkert noget at arbejde videre med til træning.

Næste kamp er søndag den 24. april mod FA2000 på udebane 13:00

 

Luk