Menu

FC Randoms - CIK

Daniel Fixen
25. maj 2016 kl. 09:49
Kampreferat fra d. 20/5. CIK 1. herresenior

Det hele startede i 1617, da man ville lave et sted for de hollandske immigranter.. Christianshavn blev opført med volde og bastioner..
Årene herefter ville man selv prøve at styre den nye bydel, med egne regler etc. (de unge kan sammenligne det med nutidens Christiania)
I 1674 blev man så en del af København, som en af de nye brokvartere, og arbejderklassen kom til, da industrien blomstrede i 1700 tallet (de unge kansammenligne det med nutidens hipster kvarterer)..
1800 tallet var dog hårdt for arbejderklassen, og kvarteret blev mere og mere fattigt.. burmeister og Wain prøvede at gøre det attraktivt igen med deres store skibsværft, men ligeledes hjalp det (de unge kan sammenligne det med industrikvartererne på vestegnen)..
I 1920 stod det så galt til at man ville udslette Christianshavn, men der stod indbyggerne sammen og man bevarede derfor vores smukke stenbro.. Man gjorde bydelen attraktiv igen op gennem 70'erne og i 90'erne kom skiftet så fra industriområde/arbejderkvarter til det attraktive boligkvarter vi har i dag (nu burde de unge være med i historien)..
Christianshavn er en bydel der rummer det hele lige fra de skæve og sørgelige eksistenser til den stinkende rige direktør, og det fungerer..

Hvor vil jeg hen med dette??

I CIK oplever vi også op- og nedture men sammenholdet vil vi altid have.. Vi har haft blomstrende perioder med smukt spil og snak om hvor langt op i rækkerne vi kunne komme.. Men vi har så sandelig også haft det modsatte.. Lige nu er vi et sted hvor vi er ved at finde balancen og er i gang med at bygge noget rigtig fint op igen - men det tager selvfølgelig lidt tid..
I CIK har vi også plads til alle lige fra skæve og sørgelige studerende til de stinkende rige nordmænd.. Men når vi har CIK på brystet er vi alle lige, og kæmper alle for 3 point og genopstandelse..

FC Randoms navn giver jeg ikke meget for, da jeg ikke tror på tilfældigheder, men på hårdt arbejde.. Spillet var ikke kønt i fredags, men arbejdet var igen stenhårdt.. Det var stolpe ud og en ærgerlig fejl der gjorde at vi kun fik det ene point med hjem til Havnen.. Men der er fandeme ingen der skal få os ned med nakken, og vi skal nok rejse os igen.. (Kampen endte 1-1)

For CIK og for Christianshavn!

 

Luk