Menu

Sydsiden IF - CIK1 0-1 (0-0)

13. april 2016 kl. 09:18

MOM: Louis

Målscorer: Stimagi

Nederlaget til naboerne fra ØKF skulle revancheres, da havnens drenge drog til Valby Idrætspark for at møde Sydsiden IF. På trods af status som bundhold, havde Sydsiden præsteret godt I de første kampe I foråret, så der ventede en svær kamp. Coach Tonneiy havde rystet posen inden kampen og stillede op med følgende spillere:

                      Laumand

Jens         Olsen             Louis       Fix

                        Emil ©

Seb       Villads             Nulle       Tyr

                        Stimagi

Bænk:

Inge, Freddy og Boris

CiK startede lidt forsigtigt og nervøst ud, og det gav allerede en lille mulighed til Sydsiden efter 5 minutter, da Fix  bliver snydt på backen og kun en skuldetackling af skuret forhindrer Sydsidens hurtige og udmærket angriber at nå først til bolden.  Frem til det 10. minut, var det fortsat Sydsiden, der sad på kampen, men derfra havde de ikke meget offensivt at byde på. Det resulterede i et massivt overtag til CIK resten af halvlegen. Vi kæmpede dog en del med at spille os frem til de helt store muligheder i første halvleg.

2. halvleg startede som 1. sluttede med bolden på vores fødder og kun sporadiske forsøg på kontra fra Sydsiden. De forsøg de havde blev lukket effektivt ned af et på dagen velspillende forsvar. Vi fortsatte med tålmodigt spil, og efter en god angrebsopbygning endte bolden hos Jens i højre side. For første gang i kampen, trods utallige muligheder, valgte han at slå et indlæg. Men hvilket ét! Inden foran foretog Stian et klassisk forfinteløb mod bagerste stolpe, hvorefter han i ægte LT-stil cuttede mod forreste stolpe, hvor Jens indlæg sad lige i ægget på den høje Normand. Han efterlod ingen tvivl og pandede bolde sikkert i nærmeste målhjørne. Jublen kunne bryde løs på havnens side af tilskuerpladserne, mens de ellers højtråbende tilskuere fra Sydsiden så til tavse. En kæmpe forløsning efter at have siddet tungt på kampen indtil videre. Resten af matchen forløb som hidtil med CIK på bolden og Sydsiden lurende på kontra. Til sidst indledte de dog et mindre pres, som gav dem et enkelt chance på et frispark lige uden for feltet. Det blev ved den ene chance og CIK kunne fortjent række armene i vejret og synge sejrssang efter kampen. En flot og tålmodig indsats!

Luk