Menu

CIK og KFB ansætter fælles børne-ungeleder

image
01. marts 2023 kl. 12:10
Samarbejdet mellem CIK og KFB på børneområdet er blevet yderligere forstærket med ansættelsen af Jesper Løvenbalk Hansen i en funktion som leder af børne-ungearbejdet i klubberne.

Jesper har i en årrække været træner i CIK, og fik mulighed for at gå ind i den ny lederstilling, som klubberne har lagt op til, og som skal formes i fællesskab med Jesper. 

»Vi er utrolig glade for at Jesper er tiltrådt, og vi har fulgt det store engagement, Jesper lægger i det nye job. Jesper har på kort sigt fået samlet trænerne i drengeårgangene i et netværk, som løbende samarbejder og er i dialog om træningsformer, kurser, stævner, muligheder og udvikling.« 

»Desuden har Jesper allerede fået startet en pigeafdeling op i det små, og som med tiden vil vokse årgang for årgang fortæller KFB`s formand Finn Nørgaard. 

Jesper er ansat til at sikre både den pædagogiske og den fodboldfaglige kvalitet af børnefodbolden – og for at få et bedre sammenhold i klubberne i børne- og ungdomsafdelingen, samt gøre klubberne mere levende for vores drenge og piger.   

»Min opgave er, at sikre god og sjov fodbold for alle vores drenge og piger. Vi har lige nu ni gode børne- og ungdomsårgange hos drengene, som alle kører rigtig godt, og så er vi i gang med at starte pigefodbold op på alle årgange,« siger han og fortsætter

»CIK og KFB er breddeklubber, hvor alle kan være med. Vores mål er at tilbyde god og sjov fodbold for alle, og derfor har klubberne taget initiativ til at blive en såkaldt DBU-børneklub, hvor der er ekstra fokus på at skabe et godt og trygt miljø for alle områdets drenge og piger, der vil spille fodbold.« 

Klubberne og Jesper er indstillet på at skabe endnu bedre rammer for drengefodbolden i CIK og starte en bæredygtig pigeafdeling op i KFB-regi. I den forbindelse har KFB de seneste par år stillet sit hyggelige klubhus på kløvermarken til rådighed for CIK’s trænere og familier.  

Det bliver spændende at følge udviklingen i børne -ungeafdelingen – ikke mindst med Jespers lederskab og klubbernes opbakning og involvering. Der venter mange gode oplevelser fremover. Vi håber at vores medlemmer, venner og familier vil støtte op om de nye tiltag, vi vil sætte i gang. 

Luk