Menu

CIK og KFB indgår samarbejde i ungdomsafdelingen

image CIK og KFB ingår samarbejde
21. januar 2020 kl. 10:26

Christianshavns Idræts Klubs fodboldafdeling (CIK) og Kløvermarkens Forenede Boldklubber (KFB) er gået sammen i arbejdet for at forbedre forholdene for de af områdets mange børn og unge, der har lyst til at spille fodbold - og ikke mindst for deres forældre.
Fælles ressourcer og faciliteter
Det er vigtigt at understrege, at der hverken er tale om fusion eller overbygning, men om et samarbejde med fælleshold i udvalgte afdelinger. I dette ligger et stort ønske om at opnå en bedre udnyttelse af klubbernes ressourcer og faciliteter.
Således er det bl.a. klubbernes tanke at assistere hinanden i rekrutteringen af både trænere, ledere og spillere og være fælles om at uddanne samme. Ydermere åbner klubberne op for brug af hinandens faciliteter, hvor det især vil være klubhusene, der kommer i centrum.
Med et samlet medlemstal på lidt over 700 har dette nye samarbejde allerede fra starten en størrelse, der ikke er så nem at overse.
Liv og tryghed
“Det er en fantastisk mulighed for os i KFB, at CIK vil indgå dette samarbejde, siger KFBs formand, Finn Nørgaard, og fortsætter: "Vi ser samarbejdet som helt afgørende for, at vi kan skabe den udvikling i KFB, vi ønsker os så meget". "Vi er sikre på, at et pulserende liv, af især børn og unge, i vores klubhus vil tilføre ny energi og optimisme til vores ledere og frivillige". "Samarbejdet vil styrke begge klubbers aktiviteter her og nu, men også sætte skub i en fælles udvikling til glæde for alle vores medlemmer”.
Børne- og unge-formand i CIK, Jeanne Huusfeldt, er også begejstret for det nye samarbejde: “Det bliver så dejligt, at vi nu kan tilbyde forældrene at kunne gå ind i varmen i KFBs klubhus imens, deres børn træner - især her i de kolde og mørke måneder. Som det har været indtil nu, har de intet sted haft at opholde sig udover på sidelinien, i de måneder hvor anlæggets cafeteria er lukket.”
Jeanne Huusfeldt påpeger også, at de store mørke områder omkring bygningerne kan gøre nogle så utrygge, at de holder sig selv og børnene hjemme, når der skal trænes på Kløvermarken om vinteren. Som hun siger: “Liv og lys tiltrækker flere mennesker og giver en større tryghed.
Denne tryghed kommer vi nu til at kunne tilbyde trænerne, spillerne og forældrene ved vores fremtidige vintertræninger på Kløvermarken”.
Gløgg og æbleskiver
Samarbejdet er allerede sat i gang, og en større fejring af dette afholdes torsdag den 28/11, hvor der vil være lidt julestemning med gløgg, kaffe, æbleskiver m.m. fra kl. 16:00 i forbindelse med denne træningsaften.
De bedste hilsener CIK og KFB v/
Sebastian Andresen, Formand i CIK.
Jeanne Huusfeldt, Børne- og Unge-formand i CIK.
Finn Nørgaard, Formand i KFB.

Luk