Menu

Kort nyt - april

image
06. april 2017 kl. 11:49

Nyheder fra CIK fodbold torsdag d. 6. april 2017

CIK byder jer velkommen til en mere opdaterings- og aktuelvenlig nyhedsformidling.

I det seneste nyhedsbrev fra december 2016 skrev vi, at det ville være sidste gang, at vi ville udsende nyhedsbreve via mail, da vi i stedet ville overgå til en mere tidssvarende løsning. Denne nye måde vil forhåbentlig skabe mere trafik på vores hjemme- og officielle Facebookside, da nyhedsstrømmen fra os vil ske i en højere frekvens. Samtidig vil nyheder og kommende begivenheder blive mere aktuelle og ikke blot referater af op til 4-5 måneder gamle begivenheder.

I denne omgang vil i høre lidt kort nyt fra afdelingerne, kommende events, ny sponsor og ikke mindst en glædelig nyhed for alle medlemmer.

Kort nyt fra ungdomsafdelingen

Ungdomsholdene stråler af forårsstemning. Ligesom vejret er stemningen fantastisk for tiden (vejret var virkelig godt, da jeg skrev det). Både trænere og spillere oplever en god stemning på holdene, som er med til at gøre det ekstra sjovt at være en del af CIK fodbold for tiden. Det gode humør må have forplantet sig videre, da vi i øjeblikket oplever en tilgang af nye medlemmer. Både tidligere spillere vender tilbage og nye starter op. Vi har netop budt velkommen til spillere fra årgang 2013, som i den første tid kommer til at spille sammen med årgang 12. Dejligt at se støtten og tilgangen på holdene.

Kort nyt fra seniorafdelingen

I dameseniorafdelingen går det super godt. Der er god stemning og fortsat tilstrømning af nye medlemmer. På nuværende tidspunkt er afdelingen oppe på 24 medlemmer. Vi har to 7m dameseniorhold, som er delt op i et A og B hold. Damerne har pt. én træner til at tage sig af begge hold i det omfang han kan. Der søges derfor efter en dametræner til at hjælpe med at træne og stå for det ene hold. Hvis du kender en, der kunne være interesseret, må du meget gerne henvende dig til Julie Skouby, damerepræsentant, på følgende mail: julie_skouby@hotmail.com.

Hos herrerne har der ligeledes været en god opstart, men med blandet fremmøde til træning. Der har dog den sidste måned været 20+ fordelt på to hold til træning. Herrerne har i hele vinterperioden kun haft en enkelt træner, da 2. herresenior pt står uden træner. Vi er dog meget tæt på at lukke en aftale med en kommende træner, men indtil da står Jonathan Jakobsen og Kristian Mads Hansen for kampene.

Hvis du som spiller er interesseret i at starte, så kom til en træning på Kløvermarken. Damerne er netop gået op i træningsfrekvens og de træner, ligesom herrerne, tirsdage og torsdage fra kl. 18-19.30, så der er rig mulighed for at finde en dag at komme.

Tilkendt klubhus på Kløvermarken

CIK har i meget lang tid haft et ønske om et klubhus ude på Kløvermarken og det ønske er gået i opfyldelse! Det gamle crickethus, som står for enden af parkeringspladsen, har vi fået tildelt med det forbehold, at vi bygger det færdigt. Det står ca. 80 % færdigt, så der mangler lidt endnu. Vi vil så vidt det er muligt, lave det vi kan. Vi har dog behov for professionel hjælp, da der blandt andet skal laves murerarbejde. Vi er i kontakt med et håndværkerfirma om at få lavet det færdigt, men hvis der er nogle dygtige håndværkere med CIK hjerte, der kan hjælpe os, ville vi blive meget glade. I kan henvende jer til enten Jeanne Voigt på jeannevoigt@ymail.com eller Sebastian Andresen på cik.formand.fodbold@gmail.com.

Nye sponsorer

Vi kan med glæde informere om, at Sofiekælderen og The Old Irish Pub - Amager har valgt at blive sponsorer af CIK fodbold. De to sponsorer vil pryde 1. herreseniors kamptrøjer de næste to år og I kan nu med god samvittighed tage begge steder hen. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

Hvis du kender et sted eller selv ønsker at blive sponsor, er du mere end velkommen til at kontakte vores sponsoransvarlige og næstformand, Louis Larsen på louilarsen85@gmail.com, for at høre nærmere om de forskellige typer af sponsorater og priser.

Festdag på Holmen d. 6. maj

Lørdag d. 6. maj afholder CIK håndbold og fodbold fælles festdag på Holmen. Vi har lejet multihallen og vil afholde en form for fem kamp. Derudover vil der være et lille fodboldstævne udenfor. Der vil også være mulighed for at tilkøbe mad og drikke derude. Vi håber på en stor tilslutning fra både voksne og børn, så vi får en rigtig sjov og hyggelig dag. Om aftenen er alle voksne invitereret til tre-retters menu i Slyngelstuen, så dagen bliver sluttet af med et brag af en fest.

Vi sender en invitation ud med tilmeldingsfrister, indhold, pris og tidspunkt i denne uge, så hold øje med hjemmesiden de kommende dage.

 

De bedste hilsner

Sebastian Andresen

Formand, CIK fodbold

Luk