Menu

Kort nyt - maj

image
22. maj 2017 kl. 08:55

Nyheder fra CIK fodbold mandag d. 22. maj 2017

Kort nyt fra seniorafdelingen

1. senior har kun 2 point i de sidste 6 kamp. Hvilket ikke er godt nok, når man kigger på truppens kvalitet. Men derudover er der god stemning og et fint fremmøde til træning.

2. holdet har fået ny træner ved navn Mads Rasmussen. Mads har fra start vist stort engagement, hvilket har gjort at fremmødet til træning er steget. På trods en dårligt start på sæsonen med kun 1 point i de første 5 kampe, er stemning god i truppen.

Dameseniorenes B hold mangler stadig en træner, men Daniel formår at træne alle damerne, men er dog ofte to steder på en gang. Det er god stemning på holdet og der er stadig en fin tilstrømning af nye spillere.

 

Klubdagen d. 6. maj

Det var en rigtig god dag, med høj sol og 16 grader. Vi havde mange deltagere og alle morede sig ved aktiviteterne (billeder fra dagen bliver uploadet snarest).
Det har med den efterfølgende fest, været med til at blande fodbold og håndbold afdelingerne sammen. Og det er allerede blevet aftalt, at denne succesfulde dag vil bliver gentaget igen til næste år.

 

Tilkendt klubhus på Kløvermarken

CIK har i meget lang tid haft et ønske om et klubhus ude på Kløvermarken og det ønske er gået i opfyldelse! Det gamle crickethus, som står for enden af parkeringspladsen, har vi fået tildelt med det forbehold, at vi bygger det færdigt. Det står ca. 80 % færdigt, så der mangler lidt endnu. Vi vil så vidt det er muligt, lave det vi kan. Vi har dog behov for professionel hjælp, da der blandt andet skal laves murerarbejde. Vi er i kontakt med et håndværkerfirma om at få lavet det færdigt, men hvis der er nogle dygtige håndværkere med CIK hjerte, der kan hjælpe os, ville vi blive meget glade. I kan henvende jer til enten Jeanne Voigt på jeannevoigt@ymail.com eller Sebastian Andresen på cik.formand.fodbold@gmail.com

Luk