Menu

Ungdomsberetning

image Den årlige generalforsamling bliver afholdt i CIK Sportcenter
07. marts 2018 kl. 12:16
Formandens beretning fra generalforsamlingen der blev afholdt d. 21. februar 2018

År 2017 bød på masser af glæder og udfordringer.

Nye spillere er kommet til og andre har forladt.

 

Vi har vanen tro startet årgang 13 op. De træner sammen med årgang 12, indtil der er fundet trænere og holdleder til holdet.  

Vi råder nu over 10 årgange i ungdommen. Hvilket vi ikke har haft i mange år. 05 årgangen er vores ældste hold og er også det eneste hold pt, der kører med resultater. Det har været super sjovt endelig have en stilling og noget at kæmpe om.

 

Fra efteråret fik vi bedre tider på kunstbanen og Hal C. Det er endeligt gået op for kommunen, at der er fordele i, at brugerne selv bliver enige om, at fordele tiderne på kunstbanen og i hallen. Det sker efter de i forvejende gældende principper for tildeling. Da vi er den største ungdomsafdeling på Holmen, efterfuldt af CSR, er det CSR og os, der har førsteret. Vi har derfor fået bedre tider både sommer og vinter.

 

Alle hold har deltaget i DBU’s turneringer året rundt.

Årgang 09 har været på fodboldweekend på Fyn. Vi fik støtte fra CIK’s støtteforening til turen. Det var en super oplevelse for spillerne. Vi andre har været til forskellige dags-stævner Sjælland rundt.

Og en tur i fodboldfabrikken for årgang 05 og 06 blev det også til.

 

I år afholdte CIK Fodbold for første gang, i samarbejde med håndbold afdelingen, en stor CIK-fest på Holmen. Vi fik DBU til at placere en masse hjemmekampe den dag på kunstbanen. Ungdommens bidrag til festen var en hoppeborg og en skud-fartmåler. Vi modtag et tilskud fra støtteforeningen til hoppeborgen. Det var der stor rift om. Alt i alt en fremragende dag med masser af glade børn og voksne og super solskinsvejr.

 

Den årlige afslutningsfest i festsalen var igen i år en stor succes. Vi startede dagen med fælles-turnering på Kunstbanen. Derefter fulgtes spillerne i samlet flok til festsalen. Flotte kager i lange baner var linet op på langbordet. Pokaler blev uddelt til alle og nogle få var heldige at få en ekstra anerkendelse.

 

Vi har fået brugt CIK-huset en del mere i år. Der har været overnatninger for nogle af holdene og andre har haft hyggedage i Slyngelstuen.

 

Sponsorfolderen har bestyrelsen fået lavet færdig. Den er rigtig fin og brugbar. Så nu venter vi bare på sponsorerne kimer os ned.

 

I det kommende år vil vi nyde frugterne af vores gode arbejde, vi har udført i 2017 og have fokus på flg.

- Vi vil gerne afholde fælles trænerkursus.

- Vi vil benytte vores klubhus i CIK Sportcenter mere.

- Vi vil lave en tur til Fodboldfabrikken alle spillere.

- Vi vil gerne have fællestræning et par gange om året.

- Og alt hvad vi ellers kan finde på, for at have det sjovt.

Og til sidst men ikke mindst vil vi glæde os til d 1. April, hvor vores alle sammens nye klubhus på Kløvermarken åbner.

 

CIK Fodbold Ungdom takker for år 2017 og glæder os til år 2018 med en masse glade fodboldspillende børn og unge.

 

Mvh

CIK Fodbold Ungdom

 

 

 

Luk